ik ging op reis en ik nam mee...

september 11, 2016

... in elk geval geen camera, maar papier en tekenspullen om mijn vakantieweekje eens op een andere manier vast te leggen.


Best fijn om zo aan het eind van de avond even rustig de tijd te nemen om terug te kijken op belevenissen en gevoelens van de afgelopen dag en deze op te schrijven als alles nog vers in het geheugen ligt.


Tussen de bedrijven door werkte ik aan een voorkant voor het boekje. Bij een boekwinkel vond ik een nostalgische kaart van het strand en mijn terras grensde aan het pad naar de receptie van het vakantiepark. Als ik een euro had gekregen voor elke keer dat ik een voorbijganger 'Het wordt weer een mooie dag' heb horen zeggen, dan had ik mijn verblijfskosten met gemak terugverdiend ;)De losse vellen bond ik samen tot een boekje en achterin deed ik een extra vel papier om wat losse dingetjes te bewaren.


Wat ik ook altijd doe op de laatste dag van de vakantie is mezelf een kaartje sturen vanaf mijn vakantie adres, zo leuk om die op je deurmat te vinden als je al hoog en breed weer thuis bent. Met deze kaart was mijn vakantieverslagje compleet, ik keek het nog een keertje door en maakte er foto's van voor dit blog. Nu gaat het achterin de boekenkast om het later weer eens terug te vinden... bij voorkeur op een gure winterse dag ;)

You Might Also Like

14 reacties

 1. Geweldig leuk en mooi gemaakt!
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Indrukwekkend mooi en een geweldig idee, dat kaartje aan jezelf op de laatste dag <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik doe dat al zolang ik me kan herinneren, vanaf een verre bestemming is het nog leuker... maar traditie is traditie ;)

   Verwijderen
 3. Wat een ontzettend tof boekje Janita!!! ....ik zou 'm zo opsturen naar een uitgeverij :-))

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hihi, naar de vvv van Egmond misschien ;)

   Verwijderen
  2. Dankjewel Prie Praat, maar dat durf ik niet echt hoor ;)

   Verwijderen
 4. Ik ben het helemaal met Denise eens hoor, wat kun je prachtig tekenen en dat kaligraferen/handletterren gaat je ook super af! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Met je bibs in de branding, haha, zo leuk! Wat kun jij mooi (en netjes) handletteren/tekenen! Ben jaloers. Een prachtig aandenken voor later! En een kaartje naar mezelf sturen doe ik ook altijd. Dit jaar heb ik het mijn dochter laten doen, zodat het toch nog een beetje een verassing was wat erop stond :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel voor je lieve woorden! Topidee om iemand anders te laten schrijven :) ik hou het in gedachten voor een volgende vakantie!

   Verwijderen
 6. Wat ontzettend mooi gemaakt! Dit is wel een heel bijzonder vakantie souvenir!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Alet! Was ook superleuk om te doen :)

   Verwijderen